Hierbij moeten wij jullie helaas mede delen dat wij als organisatie, na intensief overleg met alle partijen, besloten hebben om 1001 NIGHTS van volgende week zaterdag 31 oktober a.s. te verplaatsen naar ZATERDAG 19 MAART 2016 vanwege de tegenvallende ticketverkoop.

Wij staan als Temptation Events en als organisatie bekend om de kwalitatieve & exclusieve feesten op toplocaties met een hoge “feelgood factor” voor de happy partypeople van 30+. Aan de belofte om er een topfeest van te maken, konden wij helaas niet voldoen door de matige ticketverkoop van de afgelopen weken, waardoor er slechts 40% van het aantal beschikbare kaarten waren verkocht.

Wij willen waar maken wat we beloven en moesten daarom dit pittige maar verstandige besluit nemen en hier niet mee wachten tot volgende week of op het laatste moment de knoop door te hakken.

We beloven je met klem dat 1001 NIGHTS op 16 maart 2016 NOG grootser en vooral mooier zal zijn dan dat we voor volgende week hadden gepland! Hiervoor zullen wij de aankomende maanden weer met alle betrokkenen om de tafel zitten om dit te realiseren!

Uiteraard nemen wij als organisatie onze verantwoordelijkheid naar jullie toe en daarom willen wij ieder die al een geldig ticket voor volgende week zaterdag voor 1001 NIGHTS had aangeschaft, het volgende geven:

* GRATIS toegang (als regulare ticket) voor XMAS with JETSET op 27 december a.s. @ The Oyster Club te Amsterdam 

&

* Toegang voor 1001 NIGHTS op zaterdag 19 maart 2016 (dus hou je outfit nog maar even in de kast)

Hiermee heb je dus 2 topfeesten op het programma voor aankomende maanden!

Echter wij begrijpen ook dat je teleurgesteld bent in het doorschuiven van 1001 NIGHTS en misschien ook in ons, wat we betreuren. Dan is de mogelijkheid dat je je ticketgeld binnen 14 dagen retour krijgt op je rekening. Stuur ons dan een PB via Facebook of via info@temptation-events.nl met je rekeningnummer en het ticketnummer.

Ondanks dit pijnlijke besluit, welke wij helaas moesten nemen, hopen wij toch dat we jou mogen verwelkomen op 27 december a.s. bij het sfeervolle en waanzinnige XMAS with JETSET op de superlocatie The Oyster Club in Amsterdam of op de volgende feesten in 2016!

Onze oprechte excuses voor dit onplezierige bericht maar tot gauw!