EVENTS

UPCOMING EVENTS

Aftermovie XMAS Cruise Edition

Aftermovie Castle Edition

SATURDAY 20TH NOV 2021

ROYAL MYSTIQUE

The Castle Edition

Kasteel Oud-Wassenaar

 

The time has come to celebrate life with you again!

We staan te springen, we staat te trappelen en we kunnen niet meer wachten om het wereldkundig te maken! De ultieme verleiding van Temptation zal dit najaar weer groots zijn in ‘ons’  magische en mysterieuze Kasteel Oud-Wassenaar voor wederom een memorabel Temptation feest!

De ultieme verleiding van Temptation Events is dit najaar weer groots in ‘ons’ magische en mysterieuze Kasteel Oud-Wassenaar. Een ultiem feest! Dat ben je van ons gewend. Een feest om elkaar weer te zien, te dansen, te genieten en te verleiden. De vrachtwagens vol apparatuur zullen weer arriveren, de bars worden weer op hun plaats gezet, DJ’s met hun beste vibes geven weer acte de présence en de supporting acts staan weer paraat. Alle ingrediënten voor een wervelend Temptation feest voeren weer de boventoon.

Voordat het 20 november is, willen wij graag een muzikale ode brengen aan jullie. Als dank voor jullie geduld, support en begrip van afgelopen 1,5 jaar waarin wij jullie hebben gemist. Wij hebben niet stilgezeten en willen binnenkort een fantastische livestream brengen om jullie alvast weer de ROYAL MYSTIQUE sfeer te laten proeven met DJ’s in hun beste muzikale vorm.

Namens Temptation,

Edwin, Jeff & Linda

TICKETS

 tickets alleen online verkrijgbaar

Pre early bird tickets (tot 31 juli)
The Castle Edition single ticket (1 pers.) € 49,50
The Castle Edition double ticket (2 pers.) € 85,-
prijzen zijn excl. boekingsfee.  

Als je in het bezit bent van een ticket voor ons feest van 4 april 2020 kan je dit ticket gebruiken als toegangsbewijs voor dit feest of een van onze volgende feesten. 

PREVIOUS EVENTS