EVENTS

UPCOMING EVENTS

Aftermovie XMAS Cruise Edition

Aftermovie Castle Edition

ROYAL MYSTIQUE

PARTY KALENDER

Lieve Temptation vrienden, 
 
Het begint inmiddels op een kapotte oldskool grammofoonplaat te lijken. 
Omdat we met z’n allen nog steeds in een halve lockdown zitten (en de horeca- en evenementen branche nog op z’n gat ligt) zijn wij helaas genoodzaakt om ook de komende editie van Royal Mystique op 22 januari uit te stellen. Wij willen weer ontzettend graag met jullie bij elkaar komen om het leven te vieren maar er wordt weer veel geduld van ons gevraagd.

Alle tickets voor  ROYAL MYSTIQUE – THE CASTLE EDITION 2020 & 2021 blijven geldig voor onze feesten in heel 2022. 

ROYAL MYSTIQUE – CASTLE EDITION & FESTIVAL EDITION

 Weet dat op 26 maart Kasteel Oud-Wassenaar in de agenda staat. En als klap op de vuurpijl willen wij het volgende fantastische nieuws met jullie delen: op zaterdag 11 juni organiseert Temptation haar eerste Festival edition op een waanzinnige locatie bij Utrecht! Kortom: wij zijn er helemaal klaar voor. Stay tuned en blijf onze socials in de gaten houden! 

Laten we saamhorigheid tonen en geduld betrachten dat we hopelijk samen met jullie uitkijken naar de mooiste Temptation feesten die gepland staan.

LIVESTREAM

12 FEBRUARI 2022

Toch willen we niet bij de pakken neerzitten en kijken liever naar de mogelijkheden hoe we dan wel samen met jullie een feestje kunnen bouwen. Onze laatste livestream is een groot succes geweest en heeft zelfs in de top 5 gestaan van best bekeken livestreams op mix-cloud! Dat maakt ons trots en geeft ons vertrouwen dat wij toch nog steeds met de goede dingen bezig zijn in deze uitdagende tijd. Als cadeau verzorgen wij daarom als alternatief op 12 februari aanstaande wederom een waanzinnige livestream voor jullie. En daarbij hebben wij weer een nieuwtje: dat doen wij als united front: ROYAL MYSTIQUE & SUNSET PEOPLE. Het beste uit twee werelden met één doel: jullie een night to remember te bezorgen! Tune in en dans van 20.00 tot 00.00 mee op de sounds van niemand minder dan DJ SALVADOR DEEP BTB met BRIAN COMVA, FULLHOUSE, MADDOG MILANO en JEFFK! 

Wij vertrouwen op jullie loyaliteit als Temptation community. 

Dank alvast voor jullie begrip en stay safe!

Liefs van het Temptation Team

 

Dresscode 

Casual chique – dress to impress

Hoteltips

op 5 min. rijden van partylocatie:
Hotel van der Valk Wassenaar ****
Hotel Auberge de Kievit Wassenaar****

Hoteltips op 10 min. rijden van partylocatie:
Hotel van der Valk Leiden ****
Holiday Inn Leiden ***

PREVIOUS EVENTS