EVENTS

UPCOMING EVENTS

Aftermovie XMAS Cruise Edition

Aftermovie Castle Edition

SATURDAY 20TH NOVEMBER 2021

ROYAL MYSTIQUE

The Castle Edition

The time has come to celebrate life with you again!

Vanaf 20 april a.s. meer party info & start presale tickets.

Na een turbulent jaar met een mix van onzekerheid, hoop en teleurstellingen waarin wij als organisatie ons bevonden, is het moment daar om aan te kondigen dat wij ROYAL MYSTIQUE (The Castle Edition) laten plaatsvinden op zaterdag 20 november a.s. Wij danken jullie voor het geduld, liefde en alle steunbetuigingen die wij als Temptation hebben gekregen. Het hield ons op de been in deze onzekere tijden maar we kunnen niet wachten want het moment zal daar weer zijn dat we kunnen dansen, chillen & flirten op zaterdag 20 november a.s. in “ons” vertrouwde mysterieuze kasteel Oud Wassenaar.

We beseffen maar al te goed dat we tegen die tijd alleen maar kunnen hopen dat de situatie het toelaat om dit feest met deze omvang te laten plaatsvinden maar we hebben hoop en vertrouwen om een gelimiteerd aantal gasten te mogen ontvangen. We zijn maanden al bezig met het plannen tot in de kleinste details om de ultieme Temptation ervaring die wij graag met jullie weer willen creëren! Ga ervan uit deze editie weer memorabel wordt om het leven nu nog intenser te vieren!

Vanaf 20 april a.s. meer party info & start pre-sale tickets

REEDS IN BEZIT ZIJNDE TICKETS VAN GEANNULEERDE EERDERE EDITIES VANWEGE LOCKDOWN, BLIJVEN GELDIG VOOR DIT FEEST EN DANKEN WIJ IEDER VOOR ZIJN GEDULD EN BEGRIP !

Binnenkort zullen we een online live preview geven met DJ sets vanuit een nieuwe fantastische locatie om jullie alvast het Temptation gevoel weer doen prikkelen!

Keep you updated !

 

Namens Temptation,

Edwin, Jeff & Linda

 TICKETS

 Zodra de tickets online gaan informeren wij jullie via Social Media en onze mailing

 

PREVIOUS EVENTS