EVENTS

UPCOMING EVENTS

Preview The Castle Edition

Aftermovie XMAS Cruise Edition

Aftermovie Castle Edition

POSTPONED TOT NADER ORDER

ROYAL MYSTIQUE

The Castle Edition

We zitten met z’n allen momenteel in een onrealistische tijd en we hopen dat jullie en iedereen om je heen het goed maakt. Dat is het belangrijkst op dit moment.

Zoals jullie weten zijn de overheidsmaatregelen om het Corona virus te bestrijden van grote invloed  op ons geplande feest ROYAL MYSTIQUE (THE CASTLE EDITION) in het betoverende Kasteel Oud-Wassenaar.

Vanwege de aanhoudende situatie en voortvloeiende maatregelen door het Covid-19 virus, hebben we besloten om al onze feesten die voor dit najaar gepland stonden, door te schuiven naar 2021.
We willen als organisatie jullie weer verwelkomen in een “veilige” omgeving op het juiste moment en in alle gezondheid voor iedereen. We willen samen met jullie onvergetelijke momenten creëren en het leven optimaal vieren waar geen ruimte is voor belemmeringen en maatregelen die de kwaliteit en energie van onze feesten kunnen aantasten.

Het is een harde beslissing voor jullie, onze partners en voor ons als organisatie maar de juiste en beste beslissing die we op dit moment kunnen nemen.

Alle tickets die voor de feesten waren aangeschaft voor het afgelaste feest Royal Mystique blijven geldig voor alle feesten in 2021 waar jezelf de keuze in hebt voor welk feest van Temptation je kiest volgend jaar (eenmalige toegang).

We danken jullie voor het begrip voor deze moeilijke beslissing moesten nemen maar we kijken uit om jullie weer snel te zien in betere tijden.

Blijf gezond & we keep in touch X

Namens Temptation,
Edwin, Jeff & Linda

 TICKETS

 Zodra we een nieuwe editie van Royal Mystique hebben ingepland in 2021
melden we dit op deze site en op onze social media.

 

PREVIOUS EVENTS