EVENTS

UPCOMING EVENTS

Aftermovie XMAS Cruise Edition

Aftermovie Castle Edition

SATURDAY 20TH NOV 2021

ROYAL MYSTIQUE

The Castle Edition

Kasteel Oud-Wassenaar

 

The time has come to celebrate life with you again!

We staan te springen, we staan te trappelen en we kunnen niet meer wachten om het wereldkundig te maken! De ultieme verleiding van Temptation zal dit najaar weer groots zijn in ‘ons’  magische en mysterieuze Kasteel Oud-Wassenaar voor wederom een memorabel Temptation feest!

De ultieme verleiding van Temptation Events is dit najaar weer groots in ‘ons’ magische en mysterieuze Kasteel Oud-Wassenaar. Een ultiem feest! Dat ben je van ons gewend. Een feest om elkaar weer te zien, te dansen, te genieten en te verleiden. De vrachtwagens vol apparatuur zullen weer arriveren, de bars worden weer op hun plaats gezet, DJ’s met hun beste vibes geven weer acte de présence en de supporting acts staan weer paraat. Alle ingrediënten voor een wervelend Temptation feest voeren weer de boventoon.

Namens Temptation,

Edwin, Jeff & Linda

Dresscode 

Casual chique – dress to impress

Hoteltips

op 5 min. rijden van partylocatie:
Hotel van der Valk Wassenaar ****
Hotel Auberge de Kievit Wassenaar****

Hoteltips op 10 min. rijden van partylocatie:
Hotel van der Valk Leiden ****
Holiday Inn Leiden ***

TICKETS

 tickets alleen online verkrijgbaar

Regular tickets 
The Castle Edition single ticket (1 pers.)   € 55,-
The Castle Edition double ticket (2 pers.) € 94,-
prijzen zijn excl. boekingsfee.  

Als je in het bezit bent van een ticket voor ons feest van 4 april 2020 kan je dit ticket gebruiken als toegangsbewijs voor dit feest of een van onze volgende feesten. Dit moet je valideren voor 30 september 2021.

Wanneer je jouw ticket voor 4 april 2020 niet gebruikt voor deze editie, dan kan je het gebruiken voor een ander toekomstig feest van Temptation en hoef je nu niets te registreren. Het ticket kan worden omgezet naar een ticket voor een van onze feesten dit moet echter WEL in 2022 worden gebruikt!

We volgende te allen tijde de richtlijnen van de Nederlandse overheid en passen ons beleid aan op de op dat moment geldende regelgeving. Uiteraard zullen wij jullie hier dan ook tijdig over informeren als ROYAL MYSTIQUE niet door kan gaan vanwege nieuwe maatregelen. Alle tickets blijven dan geldig voor het gehele jaar 2022 met een Temptation feest naar keuze waarbij restitutie niet mogelijk is en rekenen op jullie begrip in deze.

TIJDSTIP 
Met de huidig geldende maatregelen worden de begin en eind tijd aangepast naar 17.00-00.00 uur. Mocht er voor 20 november nog iets veranderen met betrekking tot deze maatregelen dan communiceren wij dit direct! 

Je krijgt toegang tot ons feest wanneer je:
Een geldig toegangsbewijs hebt voor het feest van 20 november 2021 :)

Corona toegangsbewijs:

  • Je een vaccinatiebewijs hebt of,
  • Je een herstelbewijs hebt of,
  • Je een PCR test of antigeen test (testen voor toegang) hebt.

Bovenstaande kan geprint worden getoond of via de app.

 

PREVIOUS EVENTS