De nieuwe locatie voor Fifty Shades of Temptation op 24 maart a.s. is het stijlvolle en exclusieve Fort St. Getrudius te Geertruidenberg. De locatie is binnen 1 uur aan te rijden vanuit Amsterdam en binnen 45 min van Rotterdam en Utrecht. Tevens zijn hotels binnen 5 min van de partylocatie beschikbaar.

Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort St. Gertrudis dienst als een unieke locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, evenementen en feesten waarbij Temptation Events op zaterdag 24 maart a.s. de poorten van dit fort voor jullie zal openen voor een nieuwe editie van Fifty Shades of Temptation met verschillende area´s.

De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal. Wanneer alle ruimtes gebruikt worden, kunnen in Fort St. Gertrudis maar liefst zo’n 1100 gasten.

In totaal zijn er 7 zalen met ieder een compleet eigen karakter en sfeer.

– De Binnenplaats
– De Fabriek
– The Club
– Admiraalszaal
– Bourgondische zaal
– Apotheek
– Bruine kroeg

Inmiddels is de ticketverkoop online met de eerste 100 voordelige super early bird tickets via onze ticketshop www.temptation-events.nl/tickets.