PARTYLOCATIE
Nog één nachtje slapen… dan mogen wij jullie verwelkomen in het prachtige Kasteel de Wittenburg bij “FIFTY SHADES OF TEMPTATION”!

De kasteeldeur is open vanaf 21.00 uur en alle gasten dienen uiterlijk 23:00 uur binnen te zijn, daarna sluiten de poorten van het kasteel. Vergeet niet jullie tickets of bevestiging te printen en deze mee te nemen. Toegang is alleen mogelijk voor gasten welke in het bezit zijn van een geldig en duidelijk scanbaar E-Ticket of bevestiging van VIP tafels op naam.

Be on time…

Let op: men must be in female company.   

TIMETABLE

Serre: danszaal boven 21.00 – 03.00 uur: 
21.00 – 22.30 uur  Dirk-I
22.30 – 00.00 uur  Owen Le’Ron 
00.00 – 01.30 uur  Lady Saxalot

01.30 – 03.00 uur  Roomer

Danszaal beneden: 21.00 – 03.00 uur:
21.00 – 22.00 uur  Lady Saxalot
22.00 – 23.00 uur  Roomer
23.00 – 00.00 uur  Santito
00.00 – 01.00 uur  José
01.00 – 03.00 uur  Santito B2B José

met deze heerlijke line up gaan we er een prachtig feest van maken op een bijzondere locatie…

DRESSCODE
De gehanteerde exclusieve dresscode voor dit feest is voor de dames Burlesque, gala of cocktail. Voor de heren, stijlvol gekleed (nette pantalon en overhemd of kostuum). So dress sophisticated! Geen t-shirts, geen jeans en geen sneakers!Maskers zijn op de avond toegestaan op deze avond net als in de film.

Dress like Christian Grey or be like Anastasia Steele ….

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode, kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest! Bij de entree zal extra gelet worden op de gewenste dresscode!

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE
Kasteel de Wittenburg heeft zo’n 200 parkeerplaatsen. Om het parkeren zo rustig mogelijk te laten verlopen delen we graag de volgende informatie:

Kasteel de Wittenburg ligt in een chique Wassenaarse woonwijk. Je zult aanrijden door een straat met aan beide kanten dure villa’s. Matig je snelheid, rij de hele straat met verkeersdrempels uit tot aan het kasteel. Parkeer in eerste instantie op het parkeerterrein van het kasteel en niet in de woonwijk. Parkeerwachters zullen je een plek aanwijzen op het terrein.

De parkeerplaats bestaat overigens uit kiezelsteentjes. Bij regen is het verstandig om een paraplu in de auto te hebben.

Wij adviseren mits mogelijk te parkeren bij Van der Valk Wassenaar (Zijdeweg 54, Wassenaar) en hier de shuttlebus te nemen naar het kasteel. Je wordt dan voor de deur afgezet en opgehaald. |

De shuttlebus rijdt:
– heen tussen 20.45 en 23.00 uur
– terug tussen 01.00 en 03.30 uur.

De kosten voor de bus bedragen slechts 3 euro p.p. (retour). Let op: dit dient wel gepast betaald te worden! Laten we samen zorgen voor een rustig verloop van het parkeren.

Mocht je met het openbaar vervoer willen komen, dan is bushalte Beukenhorstlaan de dichtstbijzijnde bushalte.

MUNTEN
Voor dit event zijn eenmalig andere munten geldig, welke op de locatie worden verkocht en alleen tijdens dit feest zijn te gebruiken. De Temptation munten van voorgaande feesten zijn dus NIET geldig tijdens dit feest. De muntverkoop sluit 15 min. voor het einde van het feest. Pinnen bij de kassa is mogelijk.

De munten zijn niet inwisselbaar.  

GARDEROBE
Er is een bewaakte garderobe aanwezig op deze locatie. Er zijn GEEN lockers op deze locatie.

ROOKBELEID
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciaal ingerichte rookruimte (buiten-area). In het gehele kasteel geldt een ROOKVERBOD!! Indien men toch in een van de area’s gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

DRUGSBELEID
Gebruik en/of  handelen in drugs en andere geestverruimende middelen zijn ten strengste verboden. Beiden kan aanleiding zijn tot verwijdering van het event. Bij dit event zal er streng gecontroleerd worden door de security, zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het event is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Temptation Events hanteert het zero-tolerance beleid!

ONZEDELIJK GEDRAG
Wij benadrukken dat dit event geen erotisch feest is, maar thematisch is ingezet vanwege de film Fifty Shades Darker. Onzedelijk gedrag of lastigvallen van mede-gasten wordt niet getolereerd tijdens dit event en kan leiden tot verwijdering van het event door de security. Bij een eventuele verwijdering van het event is er geen recht op restitutie van entree-gelden.

We willen jullie vragen rekening te houden met de door ons gegeven informatie.

Heb je vragen tijdens het feest, wend je dan tot een van de gastvrouwen.

Zo kunnen we er zaterdag een prachtig feest van maken samen ! 

Wij wensen iedereen een fantastisch & heerlijk feest toe!