Temptation gaat je weer verrassen met een heerlijk feest op een fantastische & exclusieve locatie, namelijk het prestigieuze THE HARBOUR CLUB – AMSTERDAM OOST!

Een avond met de allure van “For Your Eyes Only” waarbij de rode loper is uitgerold voor de gentlemen gekleed in “A few to a killer” als 007 en de vrouwen in “Licence to killer” dress met de elegantie van een echte Bond Girl! “You only live twice” krijgt wel een hele lekkere betekenis op deze avond waarbij cocktails en champagne rijkelijk zal vloeien evenals “shaken not stirred” bedoeld is voor de meeslepende keurkorps van DJ’s & support acts (line up & namen volgen binnenkort !! Ook de roulettetafel en de Aston Martin zullen van de partij zijn. Geniet van de bekende & geweldige Temptation sfeer die ook weer op dit exclusieve feest aanwezig zal zijn in de sfeer van 007 & his Bond Girls!

Nadat we al 2 keer The Harbour Club in het Olympisch Stadion hebben mogen aandoen afgelopen jaren, hebben wij als enige organisatie nu de gelegenheid gekregen om de enige echte THE HARBOUR CLUB in AMSTERDAM OOST te mogen betreden met TEMPTATION welke nog mooier, exclusiever en uitermate partyproof geschikt is voor dit JAMES BOND FEEST!

Mochten de weergoden ons goedgezind zijn, dan zal er ’s middags al gestart worden met een PREPARTY aan het water op het terras om de zomer extra in te luiden!

PREPARTY VANAF 16.00 UUR AAN DE KADE OP HET TERRAS VAN THE HARBOUR CLUB! (indien weersomstandigheden dit toelaten)

DATUM :              Zaterdag 9 juli 2016
DOORS OPEN :    21.00 – 03.00 uur
LOCATIE :            THE HARBOUR CLUB – AMSTERDAM OOST
DRESSCODE :      Dress stylish like a secret agent & as a gorgious Bond girl! (no sneakers & jeans)

Line up DJ's

ERIC VAN KLEEF
SPIDER

ST.OK
LADY SAXALOTT
ROOMER
MAJ ULBRAND & DIRK-I
& SUPPORTING ACTS

Tickets

Pre Early Bird Ticket   :  € 29,50 p.p. (tot 26 april a.s.)
Presale ticket              
:  € 34,50 p.p
Regular ticket              :  € 39,50 p.p.

Only partypeople 25+ welcome.

V.I.P. tafels op aanvraag via info@temptation-events.nl
** Toegang alleen voor de happy partypeople 25+ **