Na de zinderende PURE IBIZA openingsparty bij Kijkduin van 13 juni jl., gaan we net als vorig jaar, het Ibiza party seizoen stijlvol afsluiten met alweer de 5e editie van PURE IBIZA – The Closing Party op zaterdag 26 september a.s. op een zeer exclusieve locatie aan zee!

Met een geweldige line up van top dj’s, sprankelende danseressen en spetterende support acts, cold drinks, bubbels en veel meer wordt het weer een waanzinnig nazomers Ibiza feest van Temptation!

Geniet met een cocktail of een glas bubbels in je hand van alle aanwezige stijlvolle partypeople, meeslepende beats van een keurkorps van top dj’s welke deze zomer op Ibiza draaien en de ondergaande zon op het strand! Laat je nog even meevoeren naar dat heerlijke party-eiland Ibiza en voel de vibe van toonaangevende clubs zoals Pacha, Amnesia, Space en Privilege!

Om de ultieme sfeer nog even te proeven van onze laatste PURE IBIZA openingsparty (Kijkduin – 13 juni jl.) en onze PURE IBIZA closing party (Bloemendaal – 27 sept 2014), check onze gezellige partypics!

DATUM :               Zaterdag 26 september 2015
DOORS OPEN :     19.00 uur – till late
LOCATIE :             Beachclub WIJ – Scheveningen
DRESSCODE :       Ibiza White or Hippy Style

Only partypeople from age 25+ welcome.

Line up DJ's

COR FORMAN
LADY SAXALOTT
DES SANTOS
ST. OK
DJANGOS
SALVADOR DEEP
BRIAN COMVA
& SUPPORTS ACTS

Tickets

Regular ticket :   € 35,00 p.p

Only partypeople 25+ welcome.