28 MEI 2022

Royal Mystique
The Hembrug Edition

CANCELLED

Lieve Temptation vrienden,

Wij keken net als jullie heel erg uit naar de volgende editie van Royal Mystique – The Hembrug Edition op 28 mei 2022.

Vorige week hebben wij slecht nieuws ontvangen betreffende familieomstandigheden en een groot feest vieren in deze omstandigheden vinden wij niet gepast.

Het valt ons daarom zwaar jullie te berichten dat wij een moeilijke beslissing hebben genomen.

Met pijn in ons hart informeren wij jullie dat wij de volgende editie van Royal Mystique – The Hembrug Edition op 28 mei 2022 hebben geannuleerd.

 

Wat betekent dit voor jullie?

RECENT AANGEKOCHT TICKET

Je hebt een ticket gekocht na 26 maart 2022 voor de Royal Mystique – The Hembrug Edition voor 28 mei 2022. In dit geval wordt er van jou geen verdere actie vereist en wordt automatisch het aankoopbedrag retour gestort op jouw bankrekening. 

 

TICKET AANGEKOCHT VOOR EERDERE EDITIES

Je bent in het bezit van een eerder gekocht ticket (voor 4 april 2020/21 november 2021) en hebt deze omgezet naar Royal Mystique – The Hembrug Edition voor 28 mei 2022. 

Wanneer je jouw ticket wilt behouden en ervoor kiest om deze op een later moment om te zetten naar een ticket voor een volgend feest is er geen actie vereist, en danken wij jou voor je loyaliteit.

 

Als uitzondering op onze reguliere NON-refund policy bieden wij de mogelijkheid om het aankoopbedrag exclusief de servicekosten/ticketfee te restitueren.

Als je van deze optie gebruik wilt maken vragen wij aan jou om deze ticket(s) te mailen aan: info@temptation-events.nl met daarbij het IBAN bankrekeningnummer met de tenaamstelling. Doe dit uiterlijk voor 28 mei 2022! Deze afhandeling voeren wij handmatig uit. 

Wij vertrouwen op jullie begrip in deze en zien jullie graag op een van onze volgende mooie feesten.

 

Lieve groet,

Linda, Jeff & Team Temptation